مدیركل تشخیص و وصول درآمد شهرداری اعلام كرد
درآمد 3650 میلیارد تومانی شهرداری از محل عوارض در سال قبل
فست تریپ: مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران اعلام کرد که در سال 1403 بیش از 4 میلیون فیش عوارض در عرصه کسب و پیشه، نوسازی و پسماند مسکونی و غیر مسکونی به مبلغ 16 همت میان شهروندان توزیع شد که از این میان مبلغ وصولی تا انتهای سال 1403 حدود 3650 میلیارد تومان بوده است.
علی خوشنود در گفت و گو با ایسنا، در مورد پرداخت عوارض از طرف شهروندان بیان کرد: مبلغ وصولی تا انتهای سال ۱۴۰۳ که حدود ۳۶۵۰ میلیارد تومان بوده تقریباً نسبت به مشابه سال ۱۴۰۲، ۱۰ درصد رشد داشته است.
تنها ۲۵ درصد از تهرانی ها نسبت به پرداخت عوارض شان اقدام کردند
وی با اعلان اینکه تنها ۲۵ درصد از تهرانی ها نسبت به پرداخت عوارض شان اقدام نمودند، اضافه کرد: در مورد عوارض نوسازی بر طبق مصوبه هیأت دولت آنهایی که این عوارض را تا انتهای سال پرداخت نکنند از سال آینده اش، ماهانه ۲ درصد مشمول جریمه می شوند که به عبارتی دیگر سالانه مشمول جریمه ۲۴ درصدی خواهند شد و در عرصه عوارض پسماند نیز اگر شهروندی در همان سال پرداخت نکند، سال پس از آن با نرخ جدید باید پرداخت کند که تقریباً معادل نرخ تورم اعلامی همان سال افزایش نرخ در پرداخت عوارض را خواهند داشت.
وی اضافه کرد: شهروندانی که در زمان اعلامی نسبت به پرداخت عوارض خود اقدام نمایند افزایش برمبنای تورم اعلامی و همین طور جریمه ۲۴ درصدی را نخواهند داشت.
خوشنود با تکیه بر این که در عرصه پرداخت عوارض نوسازی که شهروندان مسکونی باید این عوارض را پرداخت می کردند بیش از ۴۰ درصد این مهم را پرداخت کردند، اضافه کرد: قسمتی که عمدتاً عوارض را پرداخت نکرده است در عرصه کسب و پیشه بوده است.
منبع: فست تریپ
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب