دستگاه میکسر پودری

دستگاه میکسر پودری دستگاه میکسر پودر کاربرد های زیادی دارد و در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و به همین دلیل این دستگاه برای کارآیی بیشتر در ابعاد و اندازه های متفاوتی طراحی و تولید می شود.


دستگاه میکسر پودری از جمله مهمترین و پر اهمیت ترین دستگاه ها در پروسه تولید و مخلوط نمودن مواد غذایی و به خصوص پودری به شمار می روند. این نوع از دستگاه ها وظیفه مخلوط کردن و طعم دهی به مواد غذایی را برعهده دارند. دستگاه میکسر پودر کاربرد های زیادی دارد و در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و به همین دلیل این دستگاه برای کارآیی بیشتر در ابعاد و اندازه های متفاوتی طراحی و تولید می شود.

برای این که یک مواد غذایی به طور کامل ساخته شده و به دست شما برسد، باید مراحل و فرآیند های مختلفی را پشت سر بگذارد که مخلوط کردن نیز بخشی از فرآیند ساخت محصولات غذایی محسوب می شود. در واقع ساخت مواد بدون مخلوط کردن تقریباً امکان پذیر نمی باشد. امروزه دستگاه میکسر پودری در صنایع مختلف به خصوص صنعت داروسازی مورد استفاده قرار می گیرد. تعیین اندازه دقیق داروها و مخلوط کردن آن ها با دست امکان پذیر نیست و باید با دستگاه صورت گیرد. در ادامه ویژگی های دستگاه میکسر پودری را به طور کامل برایتان شرح خواهیم داد.

 

دستگاه میکسر پودری چیست؟

دستگاه میکسر پودری، در ایران به نام های مختلفی همچون دستگاه بلندر صنعتی، دستگاه میکسر صنعتی، ریبون بلندر و دستگاه میکسر پودر نیز شناخته می شود. در واقع برای معرفی دستگاه میکسر پودری،  باید بگوییم که این دستگاه با استفاده از برق کار می کند و نحوه کار آن نیز به این صورت است که وقتی شما دستگاه را روشن می کنید، ابتدا موتور روشن شده و تیغه ها به حرکت در می آید و شما می توانید مواد مورد نظر را جهت پودر کردن به آن اضافه نمایید.

 

دستگاه های میکسر پودری به طور معمول برای پودر کردن و همچنین مخلوط کردن مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرند و می توان در کارگاه ها، منازل و کارخانه ها از این نوع دستگاه ها استفاده نمود. دستگاه میکسر پودر، موادی همچون زردچوبه، دارچین، فلفل، انواع نشاسته، جوش شیرین، قهوه و سایر مواد غذایی را به راحتی و بدون کوچک ترین مشکلی پودر کرده و مخلوط می نماید.

 

همچنین این نوع دستگاه علاوه بر کاربرد در موارد ذکر شده، در زمینه مخلوط نمودن انواع گیاهان دارویی، ادویه جات و انواع طعم دهنده ها نیز کاربرد فوق العاده بالایی دارد و استفاده های فراوانی از آن می شود.

 

ویژگی های مهم دستگاه میکسر پودر یا ریبون بلندر

میکس و یا ترکیب از جمله مهم ترین مراحل تولید و ساخت مواد غذایی محسوب می شوند. ترکیب و مخلوط مواد با استفاده از دستگاه ریبون بلندر انجام می گیرد و موارد زیادی همچون انواع مکمل های بتن و چسب های پودری، انواع مواد شیمیایی مانند نمک و اسید، انواع کودها، انواع رنگ های پودری و صنایع دارویی را شامل می شود.

 

این دستگاه ویژگی های منحصر به فردی دارد که از مهم ترین ویژگی های آن می توان به ترکیب و مخلوط کردن انواع ادویه، قهوه، ریزدانه ها، خمیرهای کم تراکم، کودهای شیمیایی و... اشاره نمود. در حقیقت دستگاه میکسر ابزاری است که برای ترکیب و میکس دو یا چند ماده با دقت عمل بسیار بالا مورد استفاده قرار می گیرد و در انواع مدل های مختلف با کاربرد های گوناگون تولید و روانه بازار می شود.

مشخصات میکسر پودری

دستگاه میکسر پودری به منظور مخلوط کردن و ترکیب کردن دو یا چند مواد مورد استفاده قرار می گیرد. نحوه کارکرد دستگاه به این صورت است که با روشن شدن دستگاه، دو پره در حول محور میانی شروع به حرکت در مسیر مخالف یکدیگر می کنند که با این کار مواد داخل دستگاه به طور کامل ترکیب و میکس می گردد. همچنین دستگاه میکسر پودری دارای یک پره ویژه بوده که دو پره با شعاع بزرگ و کوچک به پره مورد نظر وصل بوده و وظیفه مخلوط کردن مواد را بر عهده دارند.

 

پره های دستگاه میکسر پودری، قدرت حرکت خود را از موتور و گیربکس به دست می آورند و در واقع توان و ظرفیت انواع دستگاه های میکسر نیز متفاوت است. ظرفیت دستگاه های مورد نظر از ۱۰۰ لیتر شروع شده و تا ۵۰۰۰ لیتر نیز موجود می باشند. اندازه ها و ابعاد دستگاه میکسر پودری بنا بر نیاز مشتری می تواند متفاوت باشد. در واقع سازندگان این دستگاه آن را در ابعاد مختلفی طراحی و تولید نموده اند و شما می توانید  متناسب با نیاز و نوع مصرف خود، یکی از آن ها را انتخاب و خریداری نمایید.

ظرفیت دستگاه میکسر پودری

همان طور که گفتیم این نوع از دستگاه ها در ابعاد مختلف تولید شده اند که هر کدام از آن ها نیز ظرفیت های متفاوتی دارند. تمام اجزای میکسر پودری، از نوع تیغه گرفته تا نوع موتور، دور موتور، اندازه ها، و ظرفیت دارای اندازه های متفاوتی هستند. از ظرفیت های دستگاه مورد نظر می توان به ۵۰، ۱۰۰، ۳۰۰، ۶۰۰، ۱۱۰۰، ۲۲۰۰، ۳۰۰۰ و ۵۰۰۰ اشاره نمود. در واقع هر کدام از دستگاه های میکسر در محل ها و جایگاه های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند.

ظرفیت دستگاه میکسر پودری

تنوع دستگاه میکسر پودری

این مدل از دستگاه ها، معمولاً در دو نوع افقی و عمودی طراحی و تولید می شوند و از قابلیت های بسیار زیادی برخوردار می باشند. در بسیاری از موارد برای اینکه مواد به راحتی ترکیب و میکس شوند، نیاز به افزایش دمای محیط است تا به دنبال آن، دمای درون دستگاه نیز افزایش یابد. به همین علت دستگاه های میکسر پودری همراه با دو جداره طراحی می شوند که در یکی از مدل ها محفظه چرخان و گرد نیز مشاهده می شود. در واقع با تعبیه محفظه چرخان، هیچ گونه موادی درون مخزن باقی نمی ماند و همه مواد به طور همزمان و با چرخش محفظه به بیرون سرازیر می شود. دستگاه میکسر پودری یا بلندر بیشتر در زمینه مخلوط نمودن مواد غذایی خشک مورد استفاده قرار می گیرد.

 

انواع دستگاه های میکسر پودری

همان طور که اشاره شد، این دستگاه ها در انواع مختلف و برای کاربرد های متفاوتی طراحی و روانه بازار می شوند که موارد زیر از جمله مدل های دستگاه میکسر پودری به شمار می روند:

 

دستگاه میکسر پودر عمودی

دستگاه میکسر بشکه ای

دستگاه میکسر مدل دایره ای

میکسر V شکل

دستگاه توربو میکسر

انواع میکسرهای دبل شفت

میکسر آزمایشگاهی

دستگاه ریبون بلندر یا میکسر افقی پودر

میکسر پودر عمودی

 

این نوع از میکسر همان طور که از اسمش پیداست، به صورت عمودی بوده و در قسمت فوقانی آن یک ظرف استوانه ای مانند تعبیه شده که در زیر آن یک مخروط قرار دارد. در این مدل از دستگاه میکسر پودری، یک ماردون در مرکز استوانه وجود دارد که وظیفه جداسازی مواد از قسمت مخروط و مخزن را بر عهده دارد. در واقع ماردون، مواد را از قسمت زیرین گرفته و به بالای مخزن منتقل می کند.

 

در بخش بالای مخزن یک خروجی اسکرو قرار دارد که مواد پس از خروج، دوباره وارد مخزن می شوند. انجام این فرآیند به صورت مکرر، باعث مخلوط شدن و ترکیب شدن مواد درون ظرف می گردد. روی مخزن دستگاه میکسر پودری، یک شیر فلکه یا دریچه خروجی و یک ورودی در بخش انتهایی و زیرین میکسر تعبیه شده است. فرآیند ترکیب و میکس مواد در این دستگاه به آهستگی انجام می شود که این ویژگی از معایب دستگاه میکسر پودر عمودی به شمار می رود.

 

میکسر پودر بشکه ای

میکسر پودر بشکه ای به صورت استوانه ای شکل بوده و به دو سر استوانه ای آن، یک شفت همراه با یاتاقان نصب شده است. این نوع از دستگاه به صورت افقی قرار می گیرد و یکی از شفت های آن به الکتروموتور یا گیربکس متصل است. همزمان با حرکت موتور، چرخش آن نیز شروع می شود و هنگامی که استوانه حول محور خودش می چرخد، پودرهای درون آن باعث به هم خوردن شده و در نهایت ترکیب می شوند. قیمت مناسب دستگاه میکسر پودر بشکه ای، از جمله ویژگی های ممتاز این دستگاه به شمار می رود. این دستگاه علاوه بر مزایا معایبی نیز دارد که به شرح زیر می باشند:

 

ضریب میکس پایینی دارد و نسبت به سایر دستگاه ها، مواد را به خوبی ترکیب نمی کند.

در بارگیری و تخلیه با سختی و مشکل مواجه است.

فرآیند میکس آن طولانی و کند می باشد.

ابعاد بزرگ آن در دسترس نیست.

میکسرهای دایره ای

میکسرهای دایره ای دارای یک نیم استوانه و شفت مرکزی هستند که شفت مرکزی در مرکز استوانه و به صورت عمودی تعبیه شده است. حدود ۳ الی ۵ بازو به شفت وصل شده است که با روشن شدن دستگاه، بازوها شروع به حرکت کرده و مواد درون ظرف را به هم زده و ترکیب می کند. دستگاه میکسر دایره ای در مصالح ساختمانی و به خصوص تولید بتن و میکس کردن موادی نظیر شن، ماسه و سیمان مورد استفاده قرار می گیرد.

 

خصوصیات مهم دستگاه های میکسر

 

خصوصیات مهم دستگاه های میکسر صنعتی

در قسمت زیرین دستگاه می توان کارد خودکار تخلیه و بالابر نصب نمود.

دارای بدنه استیل با ابعاد بزرگ

دستگاه های میکسر صنعتی دارای الکترو گیربکس حلزونی هستند.

دارای درب های درز بندی شده

دارای شاسی مقاوم که از لرزش دستگاه جلوگیری می کند.

دارای تابلو برق جداگانه

میکس نمودن انواع پودرها با چگالی های مختلف

دارای مارپیچ جنس استیل که به وسیله لیزر برش خورده است.

 

1401/02/20
23:00:07
5.0 / 5
1610
تگهای خبر: رپورتاژ , خرید , دستگاه , صنعت
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
Fast Trip

فست تریپ

حمل فوری مسافر و کالا

fasttrip.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فست تریپ محفوظ است