رئیس سازمان مدیریت بحران كشور عنوان كرد:

ساماندهی ۴۸۰۰ رودخانه در کشور

ساماندهی ۴۸۰۰ رودخانه در کشور به گزارش فست تریپ، مرکزی رییس سازمان مدیریت بحران کشور اظهار داشت: باید هرچه می توانیم روی آموزش مقابله با بحران ها کار نماییم تا در مواقع اضطراری بهترین بهره را از مردم ببریم.



محمدحسن نامی، نهم آذرماه در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان مرکزی که در شهرستان آشتیان انجام شد اظهار داشت: جهان به سمت عدم پایداری پیش می رود و به دلیل وجود تغییرات ویژه در شهرها باید هرروز آماده مقابله با بحران های بیشتری باشیم.

وی با اشاره به اینکه هرروز شاهد تغییراتی در جهان بر اثر افزایش گازهای گلخانه ای هستیم، اظهار داشت: به علت تراکم گازهای گلخانه ای، گرمای بیشتری درون زمین خواهد ماند.

نامی با تکیه بر لزوم درخت کاری افزود: کشورهایی که بیشترین تولید گازهای گلخانه ای را داشتند، سهمی برایشان برقرار شده تا هزینه بیشتری را برای توسعه فضای سبز بدهند.

وی با تکیه بر پیش گیری از بحران ها اضافه کرد: از ۱۹۳ کشور عضو سازمان ملل، ۱۲۳ کشور با اهمیت ترین موضوع راهبردی خودرا مقابله با بحران می دانند. اگر پیشگیری انجام ندهیم، هیچ کاری صورت نمی گیرد و باید راه حل پیش گیری از ۶۶ مخاطره طبیعی و انسان ساز را داشته باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه با اهمیت ترین راه پیش گیری از سیلاب، آبخیزداری و آبخوان داری است اظهار داشت: کاشت درخت در عرصه مقابله با بحران موثر است. در بعضی نقاط خشک و نیمه خشک کشور نیز باید از سد زیرزمینی بهره برد چون آب در سطح سدهای فعلی تبخیر می شود.

وی با اشاره به اینکه ۶۶ تا ۶۸ درصد جغرافیای کشور بر روی گسل است، اضافه کرد: نخستین راه مقابله با زلزله این است که در ساخت و سازها استانداردها را رعایت نماییم و مقاومت ساختمان ها را به ۸ ریشتر برسانیم. وقتی ۲۰ سال قبل را بررسی می نماییم ۱۲ زلزله بالای ۷ ریشتر داشتیم و امروز درحال مطالعه هستیم تا انرژی مثبت زلزله در اختیار بشر قرار گیرد.

نامی با اشاره به اینکه اگر در استاندارد کردن مصالح درست عمل نشود برابر با قانون باید برخورد نماییم، اضافه کرد: ما به زلزله ترکیه کمک های زیادی کردیم و بیشتر بیمارستان های صحرایی و تیم امداد و نجات هلال احمر را به ترکیه فرستادیم.

وی افزود: سال قبل ۱۴۸۰۰ زلزله در کشور داشتیم و امسال تا پایان آبان بالای ۱۵ هزار زلزله داشتیم که نشان دهنده لزوم آمادگی بیشتر در مقابل زلزله است.

وی ضمن اشاره به برگزاری مانورهای زلزله در کشور اظهار داشت: هیچ کشور جهان نمی تواند زلزله را زودتر تشخیص دهد و باید به مردم آموزش دهیم تا در مقابل زلزله بهترین و سریع ترین اقدام را داشته باشند. مسئولین نیز باید آمادگی کسب کنند که چگونه مردم را سریعا به محلهای اسکان موقت یا اضطراری انتقال دهند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ضمن اشاره به ساخت ۲ هزار سوله اضطراری در کشور اظهار داشت: ما باید در بحران ها هوشمندانه عمل نماییم و لازم است که تمامی ارگان ها آماده باشند.

وی با تکیه بر ساماندهی ۴۸۰۰ رودخانه که از مراکز شهری و روستایی عبور می کند اضافه کرد: نخستین شاخصه ایجاد رودخانه مطلوب، برید بندی است و سپس ساحل سازی است. یکی از مواردی که سیلاب را تشدید می کند، نخاله های رودخانه های فصلی است و بایستی اقدامات لازم برای جلوگیری از این مساله صورت گیرد.

نامی ضمن اشاره به ۴۹ مورد حریق در سه روز گذشته در کشور اظهار داشت: باید سریعا اقدامات لازم برای مقابله با این بحران را انجام دهیم.

وی افزود: باید آستانه تحمل مردم در مواقع بارش برف بالا برود تا از هدر رفتن نمک در کف خیابان ها جلوگیری نماییم.

نامی با تکیه بر صرفه جویی در مصرف گاز اظهار داشت: کشاورزی اروپا به سمت کشت گلخانه ای رفته است و ما نیز باید به این سمت حرکت نماییم. مسئولین باید صرفه جویی کنند و صرفه جویی را به مردم آموزش دهند. باید هرچه می توانیم روی آموزش مقابله با بحران ها کار نماییم تا در مواقع اضطراری بهترین بهره را از وجود مردم ببریم.

وی ضمن اشاره به در نظر گرفتن اعتبارات مالی برای جلوگیری از آنفلوانزای پرندگان اظهار داشت: امیدواریم بارندگی خوبی امسال داشته داشتیم و به سمت حفظ بیشتر آب حرکت نماییم. خاک نیز ماده بسیار مهمی است و باید در حفظ خاک اقداماتی انجام دهیم.





منبع:

1402/09/09
23:17:33
5.0 / 5
635
تگهای خبر: آموزش , امداد , تولید , ساخت و ساز
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
Fast Trip

فست تریپ

حمل فوری مسافر و کالا

fasttrip.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فست تریپ محفوظ است